Concurs de Dibuix 2017-18

Guanyadors del Concurs de dibuix 2017-18

En la reunió celebrada el dia 7 de juny de 2018, a les 11 hores, a la seu de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, carrer dels Àngels núm. 18, Barcelona,  s’ha reunit el Jurat  del 2n concurs de dibuix infantil sobre Núria.

Els dibuixos estaven numerats i tots els membres del  Jurat desconeixien la seva procedència.

El nombre de participants ha estat de 369 alumnes, procedents de la demarcació de cinc bisbats de Catalunya.

Els premis es lliuraran al principi del curs 2018-2019. El mes de juliol es penjaran a la web la resta de dibuixos per ordre alfabètic.

El jurat ha decidit concedir els següents premis:

Premis a 10, 11 i 12 anys:

Primer premi: Neus Cumplido, de 11 anys, amb el pseudònim Efa, pel dibuix “Posta de sol a Núria”. Estudia a l’Escola La salle Gràcia, de Barcelona.

Primer premi

Segon premi: Iman Bel Arbí,  de 11 anys, amb el pseudònim Rosa, pel dibuix “A dalt del Puigmal”. Estudia a l’Escola Sagrada Família, de Girona.

Segon premi 10

Tercer premi: Achraf Nakhil, , de 11 anys, amb el pseudònim Computer, pel dibuix ”La vall dels meus somnis”. Estudia a l’Escola Sagrada Família, de Girona.

tercer premi 10

Premis a 8 i 9 anys:

Primer premi: Daniel Martínez Torrente,  amb el pseudònim Ronchamulas,  pel dibuix “La Vall de Núria, campana i olla”. Estudia a l’Escola Estudia al Col·legi Verge de la Salut, de Sant Feliu de Llobregat..

Primer premi 8

Segon premi: Núria Ambrona, amb el pseudònim Estrella, pel dibuix Verge de la Vall de Núria”. Estudia a l’Escola Sant Joan Baptista de la Barceloneta, Barcelona.

Segon premi 8

Tercer premi:  Anna Llabrés, amb el pseudònim Coco y kiwi,  pel dibuix “Verge de Núria”. Estudia a l’Escola Sant Joan Baptista de la Barceloneta, Barcelona.

Tercer premi 8

Accèsit: Àngel Torreblanca,  amb el pseudònim Pedro Pedrito. Estudia a l’Escola Sant Joan Baptista de la Barceloneta, Barcelona.

Accesit 8

Premis a 6 i 7 anys:

Primer premi: Iris Serrano Barrio,  amb el pseudònim “Cirerer” Nanúfar, pel dibuix “Mare de Déu de Núria”. Estudia al Col·legi Verge de la Salut, de Sant Feliu de Llobregat..

Primer premi 6

Segon premi: Dante González Gámez, amb el pseudònim “Taronger”, pel dibuix “Santuari de Núria”. Estudia al Col·legi Verge de la Salut, de Sant Feliu de Llobregat.

Segon premi 6

Tercer premi: Júlia Fraga Lorca, amb el pseudònim “Alzina”, pel dibuix “Sant Gil”. Estudia al Col·legi Verge de la Salut, de Sant Feliu de Llobregat.

Tercer premi 6.jpg

Accèsit: Noa Romero Muñoz,  amb el pseudònim “Rossella”, pel dibuix “Mare de Déu de Núria” Estudia al Col·legi Verge de la Salut, de Sant Feliu de Llobregat.

acccesit 6

Convocatòria del Concurs de dibuix del curs 2017-2018

Cartell del concurs de dibuix:

Concurs_Dibuix_v2