Acord del jurat: Guanyadors del Concurs de dibuix 2017-2018

Amics de Núria – Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Núria

A Barcelona, 7 de juny de 2018.

Sra. Rosa Corominas Sardà, membre del Jurat i vocal de la Junta de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Núria, CERTIFICA:

Que en la reunió celebrada el dia 7 de juny de 2018, a les 11 hores, a la seu de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, carrer dels Àngels núm. 18, Barcelona,  s’ha reunit el Jurat  del 2n concurs de dibuix infantil sobre Núria, format per

Sra. Maria Rius i Camps, Medalla d’Honor de l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya, autora de 370 llibres, alguns publicats a 25 països, cofundadora del Consell Català del llibre per a infants, guanyadora de molts premis,

Sra. Rosa Maria Piqué, professora, en representació de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya,

Sra. Carme Campdelacreu, professora d’ensenyament secundari,

Sra. Pilar Garcia i Garcia, ceramista i pintora, tresorera de la Junta de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Núria i autora de la ceràmica als primers premis,

Sra. Rosa Corominas i Sardà, dissenyadora d’articles de pell, assistenta social, voluntària d’Arrels, i llicenciada en Filosofia i lletres.

El nombre de participants ha estat de 369 alumnes, procedents de la demarcació de cinc bisbats de Catalunya.

Els dibuixos estaven numerats i tots els membres del  Jurat desconeixien la seva procedència.

El jurat ha decidit concedir:

Premis a 10, 11 i 12 anys:

Primer premi: Neus Cumplido, de 11 anys, amb el pseudònim Efa, pel dibuix “Posta de sol a Núria”. Estudia a l’Escola La salle Gràcia, de Barcelona.

Primer premi

Segon premi: Iman Bel Arbí,  de 11 anys, amb el pseudònim Rosa, pel dibuix “A dalt del Puigmal”. Estudia a l’Escola Sagrada Família, de Girona.

Segon premi 10

Tercer premi: Achraf Nakhil, , de 11 anys, amb el pseudònim Computer, pel dibuix ”La vall dels meus somnis”. Estudia a l’Escola Sagrada Família, de Girona.

tercer premi 10

Premis a 8 i 9 anys:

Primer premi: Daniel Martínez Torrente,  amb el pseudònim Ronchamulas,  pel dibuix “La Vall de Núria, campana i olla”. Estudia a l’Escola Verge de la Salut, de Sant Feliu de Llobregat.

Primer premi 8

Segon premi: Núria Ambrona, amb el pseudònim Estrella, pel dibuix Verge de la Vall de Núria”. Estudia a l’Escola Sant Joan Baptista de la Barceloneta, Barcelona.

Segon premi 8

Tercer premi:  Anna Llabrés, de 9 amys, amb el pseudònim Coco y kiwi,  pel dibuix “Verge de la vall de Núria”. Estudia a l’Escola Sant Joan Baptista de la Barceloneta, Barcelona.

Tercer premi 8

Accèssit: Àngel Torreblanca,  amb el pseudònim Pedro Pedrito. Estudia a l’Escola Sant Joan Baptista de la Barceloneta, Barcelona.

Accesit 8

Premis a 6 i 7 anys:

Primer premi: Iris Serrano Barrio,  amb el pseudònim “Cirerer”, pel dibuix “Mare de Déu de Núria”. Estudia a l’Escola Verge de la Salut, de Sant Feliu de Llobregat.

Primer premi 6

Segon premi: Dante González Gámez, amb el pseudònim “Taronger”, pel dibuix “Santuari de Núria”. Estudia a l’Escola Verge de la Salut, de Sant Feliu de Llobregat.

Segon premi 6

Tercer premi: Júlia Fraga Lorca, amb el pseudònim “Alzina”, pel dibuix “Sant Gil”. Estudia a l’Escola Verge de la Salut, de Sant Feliu de Llobregat.

Tercer premi 6.jpg

Accèssit: Noa Romero Muñoz,  amb el pseudònim “Rossella”, pel dibuix “Mare de Déu de Núria” Estudia a l’Escola Verge de la Salut, de Sant Feliu de Llobregat.

acccesit 6


A %d bloguers els agrada això: