Bases del Concurs de Dibuix per a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys

Amics de Núria – juliol 2016 a 22 de gener 2017

 1. Amics de Núria convoca per al curs 2016-2017 el 1r Concurs de Dibuix “La Mare de Déu de Núria anem tots a visitar”. Està adreçat a tots els nens i nenes d’entre 6 i 12 anys i consta de tres categories, segons l’etapa d’educació Primària: Cicle Inicial (1r i 2n), Cicle Mitjà (3r i 4t) i Cicle Superior (5è i 6è).
 2. La temàtica és “La Vall de Núria” i els dibuixos han de representar qualsevol de les vessants de la Núria: paisatgística, cultural, espiritual, natural, etc. Les obres han d’ésser inèdites i només se’n podrà presentar una per participant.
 3. Els dibuixos han de ser fets a mà, de forma individual i en format DIN-A4 horitzontal. La tècnica és totalment lliure.
 4. Les obres s’hauran de presentar a Núria, al Santuari, O bé via correu postal a l’adreça Amics de Núria. Casa de l’Església. Queralbs. Núria. (17534). També hi haurà l’opció d’enviar-les escanejades a través de correu electrònic a l’adreça info@amicsdenuria.cat.
 5. El termini de presentació és el 22 de gener de 2017. Tot dibuix presentat fora de termini serà exclòs del concurs.
 6. Els dibuixos es presentaran amb el pseudònim i títol del dibuix al darrera, i adjunt amb ells portaran un sobre o un full on hi consti el pseudònim, nom i cognoms del participant, edat, la parròquia, l’esplai o l’escola on es pertany i un correu electrònic de contacte.
 7. El jurat estarà format per 5 membres (3 persones vinculades al món artístic i 2 de la Junta dels Amics de Núria). El seu veredicte, que serà totalment inapel·lable, es farà públic el 9 de febrer de 2017 a la pàgina web www.amicsdenuria.cat.
 8. S’atorgaran 3 premis per a cadascuna de les 3 categories. Així mateix, tots els concursants rebran un diploma de participació.
  •  1r Premi: 2 bitllets per al Cremallera + 2 entrades per al Parc Lúdic de Núria + 1 llibre i 1 DVD sobre Núria + 1 Ceràmica original de Núria, obra de l’artista Pilar Garcia + 1 carnet familiar de soci d’Amics de Núria vàlid per un any.
  • 2n Premi: 2 bitllets per al Cremallera + 1 llibre i 1 DVD sobre Núria + 1 carnet familiar de soci d’Amics de Núria vàlid per un any.
  • 3r Premi: 2 bitllets per al Cremallera + 1 llibre sobre Núria + 1 carnet familiar de soci d’Amics de Núria vàlid per un any.
 9. Els dibuixos premiats i no premiats seran publicats a la galeria d’imatges de la plana web http://www.amicsdenuria.cat.
 10. El fet de participar en aquest concurs suposa l’acceptació de les seves bases.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: