Acord del Jurat del Concurs de Dibuix 2016

Amics de Núria – Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Núria

En la reunió celebrada el dia 6 de febrer de 2017, a les 12 hores, a la seu de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, carrer dels Àngels núm. 18, Barcelona s’ha reunit el Jurat del 1r concurs de dibuix infantil sobre Núria, format per:

  • Rosa Maria Piqué, professora, en representació de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya.
  • Carme Campdelacreu, professora d’ensenyament secundari, de la Fundació
  • Maria Teresa Canals Aromí, Doctora en Història de l’Arquitectura, Llicenciada en Història de l’Art i directora jubilada del Museu de l’Estampació de Premià de Mar
  • Pilar Garcia i Garcia, ceramista i pintora, tresorera de la Junta de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Núria i autora de la ceràmica als primers premis
  • Rosa Corominas Sardà, vocal de la Junta de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Núria, dissenyadora d’articles de pell, Assistenta social, voluntària d’Arrels, i llicenciada en Filosofia i lletres.

Premis a 6 i 7 anys:

Primer premi: Júlia Hernanz Aranda, de 7 anys, amb el pseudònim Nanúfar, pel dibuix “La Vall de Núria”. Va al Col·legi Montserrat, de Cerdanyola.

Segon premi: Faustí Pujol Gálvez, de 7 anys, amb el pseudònim Faustí, pel dibuix “Viatge a Núria”. Va a l’Escola Patronat Domènech, de Gràcia, Barcelona.

Tercer premi: Víctor Pujol Gálvez, de 6 anys, amb el pseudònim Víctor, pel dibuix “Vacances a Núria”. Va a l’Escola Patronat Domènech, de Gràcia, Barcelona.

Premis a 8 i 9 anys:

Primer premi: Noa Pujol Condal, de 8 anys, amb el pseudònim Naska, pel dibuix “La Vall de Núria”. Estudia a l’Escola Fedac de Guissona.

Segon premi: Isabel Domenjó Riera , de 8 anys, amb el pseudònim Jack, pel dibuix “Cremallera”.

Estudia a l’Escola Fedac de Guissona.

Tercer premi: Júlia Cónsul Liñán, de 8 anys, amb el pseudònim Lila, pel dibuix “La natura és preciosa”. Estudia a l’Escola Fedac de Guissona.

Accèssit: Elena Argelich Vila, de 9 anys, amb el pseudònim Zanahoria, pel dibuix “La cova de Sant Gil”. Estudia a l’Escola La Vall, de Bellaterra.

Premis a 10, 11 i 12 anys:

Primer premi: Tona Borbonet i Álvarez, de 12 anys, amb el pseudònim Flor de primavera, pel dibuix “Descobrint Núria”. Del Centre Sant Pere Apòstol, de Barcelona.

Segon premi: Lourdes Argelich Iglesias, de 10 anys, amb el pseudònim Alegre, pel dibuix “La Vall de Núria”. Estudia a l’Escola La Vall, de Bellaterra.

Tercer premi: Mireia Costas i Tulla, de 11 anys, amb el pseudònim Patinadora, pel dibuix”Vall de Núria”. Estudia a l’Escola Vedruna, de Palafrugell.

A Barcelona, 6 de febrer de 2017.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: